Här kan du läsa recensionen av Frostbiten av Kim M Kimselius

LÖRDAG 15 OKTOBER 2016
Boktips Frostbiten av Marion Nyström
Frostbiten av Marion Nyström
En fascinerande bok som är svår att lägga ifrån sig. Berättelsen känns verklig, trots att den innehåller övernaturliga händelser. Skickligt lotsar författaren läsaren genom berättelsen, från den första grymma händelsen, till upplösningen, där du i allra sista raden får veta något du väntat på länge. Tjuvläs nu inte slutet på boken. Läs den från början för att inte förstöra spänningen.

Frostbiten är en bok som får det att krypa längs ryggraden och du ser dig om över axeln medan du läser den. Ingen risk att du somnar under läsningen, däremot riskerar du mardrömmar om du läser för sent. Ett bra tecken på en väl skildrad händelse.

Jag väljer att inte berätta för mycket av handlingen, eftersom jag vill att du ska läsa den lika förutsättningslöst som jag gjorde. Jag hade inte ens läst baksidestexten, men den bjuder jag dig på här:

Marie de Valgir hittas medvetslös på uppfarten en tidig luciamorgon av ett tidningsbud. I huset återfinns hennes man och dotter brutalt mördade. Allt pekar mot att hon är skyldig.
Mikael Falk, traumaläkare, kontaktas för att söka nå hennes medvetande och söka reda på vad som egentligen hände. Men den kontakt han får är med någon helt annan.

Läs boken!

Den får fyra stjärnor av fem möjliga

Kramisar Kim
Författare, Skrivkurslärare och Föreläsare

www.kimselius.se

images-3

Share

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *